Cursus: UAV2012 / Basis
Stap 1: Introductie

In de E-learning ‘UAV2012’ maken cursisten aan de hand van drie lessen kennis met de basisbeginselen van de UAV2012. Binnen deze training komen aan bod de achtergrond en opbouw van de UAV2012, daarnaast wordt een toelichting gemaakt op de basisdefinities en verplichtingen van opdrachtgever en aannemer. Let op: Deze training betreft een basisuitleg, het bestek van Liander kan op onderdelen van de UAV2012 (mits gemotiveerd) afwijken.

 

Stap 2: Lessen en leerdoelen

Binnen de drie lessen van deze E-learning krijgen cursisten aan de hand van filmcursusmateriaal oftewel microtrainingen tekst en uitleg over de UAV op hoofdlijnen en is gericht op ondersteuning van cursisten bij het behalen van cursus-leerdoelen.

Les 1: Opbouw en gebruik UAV2012
Leerdoel 1: Cursisten kennen de definitie UAV2012 en zijn bekend met toepassing en gebruik binnen contracten.
Les 2a: UAV 2012 op hoofdlijnen: Definities
Les 2b: UAV 2012 op hoofdlijnen: verplichtingen
Leerdoel 2: Cursisten herkennen de definitie Opdrachtgever, Aannemer en aanneemsom en zijn bekend met bijbehorende verplichtingen.
Les 3: UAV 2012 op hoofdlijnen: Afronding

 

Stap 3: Cursusvoortgang en -afsluiting

Op de overzichtspagina van de cursus ‘UAV2012/ Basis ’ kunnen cursisten de E-learning-voortgang via de ‘groene balk* monitoren. Na het volgen van alle microtrainingen en voltooiing van de vier lessen met kennistoetsen geeft de ‘voortgangsbalk’ een score van 100% aan, oftewel de E-learning is voltooid. Aansluitend kunnen cursisten het cursuscertificaat ‘UAV2012’ inzien; tevens ontvangen zij per E-mail de link voor het verkrijgen van het behaalde certificaat.


Veel succes met de cursus ‘UAV2012/ Basis’ en het behalen van het certificaat!
Team Contractspecialisten 

Lessen

Terug naar cursusoverzicht