Training Bestekken voor nieuwe Engineers & Project Managers

Door de energietransitie wordt er veel van Liander verwacht. Om het totale werkpakket uit te kunnen voeren maakt Liander o.a. gebruik van aannemers. Maar wat moet een aannemer dan precies doen? Wat kunnen we van elkaar verwachten en welke afspraken maken wij met ze?

Introductie training nieuwe Engineers en Project Managers

Rinus Cové en Jeroen Borst verzorgen al een aantal jaren introductie trainingen voor nieuwe medewerkers. Het is belangrijk dat deze medewerkers een goede inwerkperiode krijgen waarin ze uitleg krijgen over onze systemen, processen, programma’s, techniek, materialen, etc. Een belangrijk onderdeel hierin is de uitleg over de aannemer bestekken, hier komen onze contractspecialisten in beeld.

In het team Competence Center Aannemerij (CCA) werken o.a. contractspecialisten die je alles kunnen vertellen over deze bestekken. Jaarlijks geven de contractspecialisten meerdere trainingen aan nieuwe medewerkers. Een voorbeeld hiervan is de training Introductie nieuwe medewerkers GV&RN.

In 2019 heeft het team CCA in totaal aan 106 nieuwe Engineers en Project Managers deze training gegeven. In 2020 zijn dat er tot nu toe 70. De verwachting is dat de instroom van nieuwe Engineers en Project Managers de komende jaren zal blijven doorgaan.

Kennisclips & quizzen bekijken

Op onze bestekkensite hebben we verschillende kennisclips & quizzen staan die heel handig zijn in je dagelijkse werkzaamheden.

Training aanvragen

De contractspecialisten van CCA biedt elk team binnen Liander jaarlijks minimaal twee bestektrainingen aan. Hierin worden ook praktijkcases besproken om de kennis van de bestekken te verhogen. Heb jij een training gemist? Of heb je ook interesse in een bestektraining neem dan contact op via deze link: https://bestekken.liander.nl/bestektraining-aanvragen/

Tot snel bij de volgende training!

 

Team Competence Center Aannemerij